Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Nieuws, tips en inspiratie

Nieuwe kleuren en prints 2020!

Nieuwe kleuren en prints 2020!

Naast ons basis kleuren ontwerpen we ieder seizoen weer nieuwe kleuren en prints volgens de laatste modetrends. Voor hippe ouders en kids die weten wat ze willen!

Inspiratie
We halen de inspiratie uit fashion, straatbeeld, tv en het wereldwijde web. Bij ID4all tref je ieder zomer weer de nieuwste naambandjes volgens de laatste trends. De bestsellers Flamingo, Ibiza en Camouflage naambandjes blijven in ons assortiment. Voor het seizoen 2020 hebben we veel nieuwe prints en kleuren:

Armbandjes Mix & Match
Kleurige SOS polsbandjes voor jongens en meisjes in een mix & match van felle regenboogkleuren. Vernieuwend voor deze zomer zijn pasteltinten in het Unicorn regenboog armbandje. Voor kids die van glitter en glamour houden hebben we het Glitter armbandje. Een roze siliconen naambandje versiert met kleine zilveren, gouden en gekleurde glittertjes.

Dierenprints
Goed nieuws voor ouders en kinderen die van dierenprints houden, want deze trend mag ook in 2020 weer volop gedragen worden. Naast ons populaire tijgerprint armbandje hebben we nu ook de zebraprint in kleurstelling zwart-wit en roze-rood.

Summerfestival
We verheugen ons op de zomer. De warmte op je huid, omringd door bloemen, palmbomen en verfrissende watermeloen. Trendy SOS armbandjes in bloemen-, watermeloenprint of jungle sluiten helemaal aan op een zomerse outfit.

Colors Out of this World
Nieuw basiskleuren zijn Aqua en Paars. Space out voor kids die verder willen kijken in het universum. Het polsbandje galaxyprint in blauwtinten, paars en wit, wanen je in het heelal.

Vintage Splas Colors
Dit seizoen zie je ook gedurfde kleurcombinaties in het modebeeld. Vintage kleuren zoals oranje, blauw, geel en groen. Het passende bandje Beach Vibes sluit hier perfect op aan. Je waant je aan het strand en ziet stoere kids op hun surfplank of spelen in het warme zand. Laat de zomer maar beginnen!

Hippe kinderen willen hippe SOS bandjes
Alle armbandjes zijn door ons zelf ontworpen. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan de vrolijke polsbandjes voor je kinderen, ze zijn trendy hip en rijk aan bijzondere details.

Veiligheid
Veiligheidsbandjes van ID4all dragen bij aan de veiligheid van je kind. Wij zetten ons in om de wereld een stukje veiliger te maken, zodat je zorgeloos van het leven kan genieten!

ID4all, Brigitte

April 2020

Van idee tot werkelijkheid

Van idee tot werkelijkheid

Februari 2020

Een persoonlijk bandje naar jouw smaak en behoefte!

Lees meer

Nieuwe kleuren en prints 2021!

Nieuwe kleuren en prints 2021!

Maart 2021

Hoera! Vandaag begint de Lente en de lancering van onze nieuwe collectie SOS armbandjes. De naambandjes van ID4all ontwerpen we altijd in samenwerking met kinderen. Ze zijn onze grootste inspiratiebron.

Lees meer