Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Nieuws, tips en inspiratie

Nieuwe kleuren en prints 2021!

Nieuwe kleuren en prints 2021!

Hoera! Vandaag begint de Lente en de lancering van onze nieuwe collectie SOS armbandjes. De naambandjes van ID4all ontwerpen we altijd in samenwerking met kinderen. Ze zijn onze grootste inspiratiebron, eerlijk en oprecht en onze grootste groep dragers.

Trend kleuren in 2021
Trek de lievelingskleur van je kind maar uit de kast: in de voorjaar- & zomercollecties zijn felle kleuren in alle kleuren van de regenboog het helemaal! Soms zelfs letterlijk! Met de focus op turquoise, blauw, groen, rood, felroze, oranje en color blocking. Het regenboog armbandje voldoet helemaal aan deze trend!

Lekker opvallen mag dus! Ons basisassortiment siliconen armbandjes bevat veel felle kleuren. Blauw, groen, oranje, roze, rood en aqua. Dit voorjaar hebben we een nieuwe basiskleur toegevoegd. Een opvallende “Mint”.

De SOS armbanden van ID4all zijn in opvallende kleuren of prints en daardoor opvallend voor hulpverleners!
Wist jij dat hulpverleners getraind zijn om SOS armbandjes te herkennen?!

Trend: allerlei soorten printjes
We gaan richting het voorjaar, dus de kleuren worden lichter en de prints vrolijker. Geniet van de zomerbloemen op onze “Flower” SOS armband.

Het thema zomer geeft ons veel inspiratie. Het trendy “Summer” polsbandje doet je verlangen naar een dagje strand: zon, zee en kids die ijsjes eten en genieten van overheerlijk zomers fruit.

In de hoogzomercollecties veranderen de voorjaarsbloemen door een tropisch briesje in een “Jungle” fever en “Tropical” met Toekan vogels en wuivende palmbomen. Beide SOS naambandjes en niet te vergeten het “Flamingo” armbandje brengen je alvast in vakantiesferen!

Opvallende prints blijven dit seizoen populair. We hebben al de “watermeloen”, “Ibiza” en “Traffic”. Nu aangevuld met het veiligheidsbandje “Ocean”. Schildpadden, schelpen, sterren, dit onderwaterwereld naambandje maakt het tot een stoer en tijdloos armbandje.

Dierenprints ook in 2021 On Wild!
Prints met dierlijke thema’s blijven we zien. Niet alleen in de kledingstukken zelf, maar vooral ook in accessoires, zoals rugzakken en schoenen. Ook bij ID4all blijven we On Wild. We hebben naast onze bestsellers “Dierenprint” en “Zebraprint” een trendy armband “Luipaard” toegevoegd in koraalrood met mintgroen.
Opvallend en helemaal in de kleurtrends van 2021! En extra bijzonder dat deze twee mooie kleuren door de kids zelf zijn gekozen.

Outdoor
De natuur is ons allen lief en we beseffen steeds meer dat we hier alles aan moeten doen om deze te redden. Duurzame armbandjes zijn een must! Maar ook omdat we steeds meer buiten willen zijn, moeten de armbandjes praktisch en draagbaar zijn. Een pré voor kinderen is dat een polsbandje prettig moet aanvoelen. De siliconen SOS armbandjes zijn BPA vrij, van stevig buigzaam en zacht siliconen. De stoffen varianten zijn van zacht geweven polyester met een lichtgewicht aluminium naamplaatje.
Heb jij een buitenkind? Dan zijn de “camouflage groen” veiligheidsbandjes in siliconen en trendy stoffen heel geschikt en ze behoren al jaren tot onze bestsellers!

Nostalgie Retro
Denk aan de jaren 80. Waar de afgezwakte pastels er veel waren. En ja ook voor de jongens kunnen deze kleuren. Het staat juist vaak prachtig! Kleuren zoals lichtblauw, purple en licht army voeren de boventoon. Gecombineerd met denim staat deze look super stoer!

Pastellen ook voor meisjes
Meisjes die zich graag een prinses voelen, kunnen het komende seizoen echt genieten. Vooral in pastelkleuren zoals lichtroze, zachtgeel, lila en lichtblauw. Het naambandje “Unicorn” en de polsbandjes roze en lichtroze zijn al jaren favoriet. Om echt te shinen is het “Glitter” naambandje een musthave!

Shoppen maar
Heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen wat betreft trends in 2021? Tijd om de allernieuwste collectie te shoppen. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passend naambandje voor ieder kind en voor jou. Wij hebben ook voor volwassenen polsbanden.

De SOS armbanden van ID4all zijn hip en trendy, maar waar het om gaat: ze dragen vooral bij aan de veiligheid van je kind. Met een SOS naambandje van ID4all kan je zorgeloos op pad!

Ons motto is: Veilig de wereld in met ID4all!

Maart 2021

Dementerende ouderen zijn gebaat bij een SOS-armband!

Dementerende ouderen zijn gebaat bij een SOS-armband!

Februari 2020

Een persoonlijk bandje naar jouw smaak en behoefte!

Lees meer

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

Februari 2020

Blog Stefanie Verrijp – Directeur Kinderopvang Kivido

Lees meer