Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Nieuws, tips en inspiratie

Nieuwe kleuren en prints 2022!

Nieuwe kleuren en prints 2022!

Kindermode trends 2022. Ieder zomerseizoen is voor ons weer een feestje. In de voorjaar- & zomercollecties zie je een Mix en match van kleuren. Met de focus op turquoise, blauw, groen, rood, felroze, oranje en color blocking. De regenboog en Stripes armbandjes voldoen helemaal aan deze trend!

Lekker opvallen mag! Ons basisassortiment siliconen armbandjes bevat veel felle kleuren. Blauw, groen, oranje, roze, rood, aqua en mint. Dit voorjaar hebben we twee nieuwe basiskleuren toegevoegd. De kleur van 2022 “Mango Sorbet” en veelgevraagd “Zwart” armbandje. De kleur zwart hebben we in een siliconen en polyester variant.

De SOS armbanden van ID4all zijn in opvallende kleuren of prints en daardoor opvallend voor hulpverleners!
Wist jij dat hulpverleners getraind zijn om SOS armbandjes te herkennen?!

Trend: allerlei soorten printjes en aardse tinten. We gaan richting het voorjaar, dus de kleuren worden opvallender en de prints vrolijker. De “Musthave” voor 2022 zijn “Paisley in camelbruin met een vleugje lila en yellow en hippe "Tiedye print” in roze.

Het thema zomer brengt een"glimlach op ons gezicht”. Het “Smiley” polsbandje is de trend voor deze zomer. Hier wordt ieder kind toch vrolijk van?!

De hoogzomercollecties met een tropisch briesje in “Botanic met vlinders” en “Tropical” met Toekan vogels en wuivende palmbomen. Beide SOS naambandjes en niet te vergeten het “Flamingo” armbandje brengen je alvast in vakantiesferen!

Opvallende prints blijven dit seizoen populair. We hebben al de “Ibiza” en “Jungle”. Nu aangevuld met het veiligheidsbandje “Krabjes”. Dit onderwaterwereld naambandje maakt het tot een stoer en tijdloos armbandje.

Dierenprints ook in 2022 On Wild!
Prints met dierlijke thema’s blijven we zien. In kledingstukken, maar ook in accessoires, zoals rugzakken en slippers. Ook bij ID4all blijven we On Wild. We hebben naast onze bestsellers “Savanne” en “Zebraprint roze” de armbanden “Dierenprint en Zebra Lila” toegevoegd. Opvallend en helemaal in de kleurtrends van 2022! En extra bijzonder dat deze mooie kleuren door de kids zelf zijn gekozen.

Outdoor
De natuur is ons allen lief en we beseffen steeds meer dat we hier alles aan moeten doen om deze te redden. Duurzame armbandjes zijn een must! Maar ook omdat we steeds meer buiten willen zijn, moeten de armbandjes praktisch en draagbaar zijn. Een pré voor kinderen is dat een polsbandje prettig moet aanvoelen. De siliconen SOS armbandjes zijn BPA vrij, van stevig buigzaam en zacht siliconen. De stoffen varianten zijn van zacht geweven polyester met een lichtgewicht aluminium naamplaatje.
Heb jij een buitenkind? Dan zijn de “camouflage groen” veiligheidsbandjes in siliconen en trendy stoffen heel geschikt en ze behoren al jaren tot onze bestsellers!

Nostalgie Retro
Denk aan de jaren 80. Waar de afgezwakte pastels er veel waren. En ja ook voor de jongens kunnen deze kleuren. Het staat juist vaak prachtig! Kleuren zoals lichtblauw en olijfgroen voeren de boventoon. Gecombineerd met denim staat deze look super stoer!

Pasteltinten
Sorbettinten zoals lichtroze, zachtgeel, lila en lichtblauw. Het naambandje “Unicorn” en de polsbandjes lichtroze zijn al jaren favoriet. Om echt te shinen is het “Glitter” naambandje een musthave!

Shoppen maar
Heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen wat betreft trends in 2022? Tijd om de allernieuwste collectie te shoppen. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passend naambandje voor ieder kind en voor jou. Wij hebben ook voor volwassenen polsbanden.

De SOS armbanden van ID4all zijn hip en trendy, maar waar het om gaat: ze dragen vooral bij aan de veiligheid van je kind. Met een SOS naambandje van ID4all kan je zorgeloos op pad!

Ons motto is: Veilig de wereld in met ID4all!

Mei 2022

Medisch armbandje met allergie icoontjes

Medisch armbandje met allergie icoontjes

April 2021

Je kindje gaat voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Een hele gebeurtenis. Maar voor jou, als ouder, is het de grootste angst of het wel goed verloopt met zijn voedselallergie?!

Lees meer

Dementerende ouderen zijn gebaat bij een SOS-armband!

Dementerende ouderen zijn gebaat bij een SOS-armband!

Februari 2020

SOS armband voor mensen met Alzheimer

Lees meer