Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Nieuws, tips en inspiratie

10 redenen waarom een SOS armband  voor je kind?

10 redenen waarom een SOS armband voor je kind?

1. Op vakantie
Even helemaal weg naar een andere omgeving en onbezorgd genieten van je vakantie naar een camping of vakantiepark. Voor je kind is het een onbekend gebied. Wees goed voorbereid en met een SOS armbandje kan je je kind goed uitleggen dat als ze even niet meer weet waar hij/zij is, ze omstanders kunnen vragen het telefoonnummer op het polsbandje te bellen.

2. Op schoolreisje
Voor het eerst alleen met school in een bus naar een onbekende omgeving. Het geeft jou en je kind een veilig gevoel dat ze altijd je telefoonnummer bij zich dragen.

3. Op drukke plekken
Zoals in een (pret)park en de speeltuin. Zit je net lekker op een bankje en zie je kind rennen van de ene attractie naar de andere en plotseling rennen door een drukke menigte. Dit overkwam een vriendin van mij in Euro Disney. Een verdwaalbandje met naam en telefoonnummer zodat omstanders snel kunnen schakelen.

4. Naar het strand
Waar je kindje lekker zit te spelen in het zand of water. Even afgeleid door geluiden om je heen en in een oogwenk is je kindje niet meer op de plek waar het aan het spelen was. De grootste angst voor iedere ouder!

5. Heeft je kind een voedselallergie?
Hoe handig is het dan om de allergie te vermelden op het polsbandje. Kies het juiste allergie icoontje en iedereen begrijpt waar het over gaat.

6. Bij Traktaties op school.
Je kind kan andere kinderen en de onderwijzer wijzen op zijn/haar voedselallergie. In de drukte van de klas kan het zo maar vergeten zijn!

7. Ziektebeeld
Wanneer je kind een ziektebeeld heeft en medicatie bij zich draagt, zodat hulpverleners snel en adequaat kunnen handelen.

8. Naar de Kinderopvang of BSO
Vind jij het ook zo spannend je kind voor het eerst naar de kinderopvang of BSO te brengen? En wat als er iets is, wanneer bellen ze je dan? Altijd handig om je kind een 06 armbandje om te doen. En ook hier is het super handig als je kind een allergie of ziektebeeld heeft hoe te handelen.

9. Even winkelen in de stad.
Hoe prettig is het als je kind een naambandje draagt in een drukke mensenmassa ? Het is mij overkomen toen ik met mijn kind bij de Hema was en hij in een ander gangpad ging lopen. Wij zijn elkaar in die paar seconden kwijt geraakt.

10.Een reserve armbandje
Een MUST is om altijd een reserve armbandje in je tas of auto te hebben. Je bent niet de eerste ouder die zich opeens bedenkt “ik ben het SOS armbandje vergeten”. Dan kan je altijd op het laatste moment je reserve bandje pakken!

Genoeg redenen om nu te bestellen!

Mei 2022

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

Februari 2020

Blog Stefanie Verrijp – Directeur Kinderopvang Kivido

Lees meer

Medisch armbandje met allergie icoontjes

Medisch armbandje met allergie icoontjes

April 2021

Je kindje gaat voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Een hele gebeurtenis. Maar voor jou, als ouder, is het de grootste angst of het wel goed verloopt met zijn voedselallergie?!

Lees meer