Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Nieuws, tips en inspiratie

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

SOS-armband in plaats van hesje is een groot succes!

Blog Stefanie Verrijp – Directeur Kinderopvang Kivido

Kinderopvang Kivido in Zuid-Holland plaatste onlangs een tweede bestelling aan SOS-armbandjes bij ID4all. Stefanie Verrijp, directeur Kivido, vertelt enthousiast: “Ik las een artikel in de krant over dat sommige ouders hun kinderen een SOS-armband omdoen op het strand. Met hun telefoonnummer erop, om te voorkomen dat ze hun kind kwijtraken in de drukte. Toen dacht ik meteen aan onze kinderopvang. Een SOS-armband heeft namelijk veel meer voordelen dan een hesje, die wij tot die tijd gebruikten bij activiteiten buiten ons kinderdagverblijf. De reacties op onze eerste bestelling waren vanuit alle kanten heel positief. Vandaar dat een tweede bestelling snel volgde …”

Nooit kwijt
“Ik weet het nog precies. De eerste bestelling gegraveerde polsbandjes bestond uit 200 bandjes in de kleuren limoengroen en oranje, onze huisstijlkleuren. We deden een pilot op de BSO in de zomervakantie, want dan zijn er veel samengestelde groepen die de locatie verlaten voor buitenactiviteiten naar bijvoorbeeld de dierentuin of een natuurspeeltuin in de buurt. Een SOS-armband in plaats van een hesje was meteen een groot succes. Bijvoorbeeld wanneer kinderen het warm krijgen tijdens het buiten spelen en hun hesje uit willen doen. Met een SOS-armband om je pols is dat geen enkel probleem. Omdat het polsbandje goed aansluit, kunnen de kinderen het nauwelijks zelf afdoen. Daardoor raak je de SOS-bandjes nooit kwijt. We zijn natuurlijk niet de enige BSO die op stap gaat met de kinderen. Dan is het ook goed om je op locatie te kunnen onderscheiden van de rest. Op de polsbandjes, die we in meerdere maten hadden besteld, staat ICE (in case of emergency) en het vaste telefoonnummer van ons hoofdkantoor. Zo is er altijd iemand bereikbaar mocht dat nodig zijn. Dat is een hele fijne gedachte, zowel voor de kinderen, de leidsters als de ouders.”

Groepsgevoel
“De pilot was een groot succes, dus toen hebben we voor al onze locaties SOS-armbandjes besteld die verdeeld zijn over alle groepen 4 t/m 12-jarigen. De kinderen worden vooral blij van de vrolijke kleuren en het groepsgevoel dat het oproept. Je ziet vriendinnetjes echt samen afspreken welke kleur zij nemen als de groep op pad gaat en dat maakt het extra leuk. Bovendien staat het ook nog eens lekker hip. Ondanks dat gaat veiligheid boven alles en met deze polsbandjes kunnen alle kinderen onbezorgd buiten spelen!”

Goede service
“Waar wij met de hesjes vooral tegenaan liepen, is dat ze niet in meerdere maten leverbaar waren. Daardoor droegen kleine kinderen vaak een te groot hesje of andersom. Deze siliconen SOS-armbandjes kun je in maar liefst 6 verschillende maten bestellen. Omdat ik niet precies wist waar ik op moest letten en hoeveel polsbandjes ik voor welke leeftijdscategorie moest aanschaffen, heb ik gemaild naar de klantenservice van ID4all. Ik kreeg in no-time een reactie en ze hebben mij heel goed geholpen om de juiste keuzes te maken. Dat noem ik nog eens goede service!”

Bestellen?
Wil jij ook SOS-armbandjes bestellen voor een kinderdagverblijf of school? Ga dan naar www.ID4all.eu of bel 0541 – 769 033 voor meer informatie.

Februari 2020

Van idee tot werkelijkheid

Van idee tot werkelijkheid

Februari 2020

Een persoonlijk bandje naar jouw smaak en behoefte!

Lees meer

Nieuwe kleuren en prints 2022!

Nieuwe kleuren en prints 2022!

Mei 2022

Met trots presenteren we de nieuwe collectie SOS armbandjes. De naambandjes van ID4all ontwerpen we altijd in samenwerking met kinderen. Ze zijn onze grootste inspiratiebron, eerlijk en oprecht en onze grootste groep dragers.

Lees meer