Over ID4ALL

Collage

Inspireren en ontwikkelen

ID4ALL is ontstaan vanuit de behoefte van oprichter Brigitte Kok. “Toen ik zelf moeder werd, ontstond er altijd de angst dat ik mijn zoon uit het oog zou verliezen. Op straat, in een speeltuin of pretpark, op vakantie, maar ook in onze eigen buurt. Dat gevoel dat er iets met je kind kan gebeuren, blijft altijd. Toen mijn zoon klein was, zocht ik zelf naar SOS-polsbandjes. Hier was wel een aanbod in, maar in beperkte kleuren."

"Ik kreeg direct ideeën en inspiratie over hoe ik het zelf wilde en met mijn handelsgeest ben ik daarom spontaan een eigen onderneming gestart. In 2011 lanceerde ik deze website waar je trendy, hippe en duurzame SOS-bandjes kunt bestellen. Sindsdien volg ik de nieuwste trends zodat we ook in 2019 weer nieuwe polsbandjes kunnen aanbieden."

"Het gevoel dat ik ouders kan helpen om hun angst te verkleinen voor het uit het oog verliezen van hun kind is voor mij van grote betekenis. Daarnaast vind ik het natuurlijk helemaal fantastisch om zelf te kunnen meedenken waar specifiek behoefte aan is en dit door te ontwikkelen. De kleur, de print, het materiaal of de persoonlijke boodschap; mensen inspireren is mijn passie!"