Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Over ID4All“Een persoonlijk bandje naar jouw smaak en behoefte!”
Brigitte Kok, oprichter en inspirator van ID4ALL: “Toen ik zelf moeder werd, ontstond er altijd de angst dat ik mijn zoon uit het oog zou verliezen. Op straat, in een speeltuin of pretpark, op vakantie, maar ook in onze eigen buurt. Dat gevoel dat er iets met je kind kan gebeuren, blijft altijd. Toen mijn zoon klein was, zocht ik zelf online naar SOS-polsbandjes. Hier was wel een aanbod in, maar in beperkte kleuren. Ik kreeg direct ideeën over hoe ik het zelf wilde en lanceerde in 2012 de website www.ID4all.eu waar je trendy SOS-bandjes kunt bestellen met tekst, telefoonnummer en icoontjes erop. Sindsdien volg ik de nieuwste trends die je terugziet in ons assortiment. Mensen inspireren is mijn passie. Als ik op vakantie of in een pretpark kinderen zie lopen met een bandje van ID4ALL dan voel ik me voldaan en bovenal erg trots!”

Kinderen als inspiratiebron
Het gevoel dat ik ouders kan helpen om hun angst te verkleinen voor het uit het oog verliezen van hun kind is voor mij van grote betekenis. Daarnaast vind ik het natuurlijk helemaal fantastisch om de polsbandjes te ontwikkelen en af te stemmen op de nieuwste trends. De kleur, de print, het materiaal;  kinderen moeten er blij van worden. Daarom betrek ik ze ook altijd bij het ontwikkelen en testen van de bandjes. We bladeren samen door tijdschriften, kijken naar fashionbloggers en dragen de bandjes ook zelf om te zien wat het doet in water en zonlicht maar ook wanneer ze dag en nacht gedragen worden. Kinderen zijn mijn grootste inspiratiebron. Ze zijn eerlijk en oprecht en onze grootste groep dragers. Niets is mooier dan een blij ‘kinderkoppie’. Ook op vakantie, in de natuur of in een andere cultuur doe ik trouwens veel inspiratie op.”

De nieuwste trends
“De nieuwste flamingoprint is deze zomer hot in stoffen en kleding. Vooral op het strand zie je de flamingo veel. Denk aan opblaasbanden, rietjes, hoeden en zelfs op schoenen. Dit voorjaar lanceren wij dan ook het siliconen SOS-bandje in flamingoprint. Deze matcht perfect bij de andere flamingo accessoires. Het blijft altijd spannend of het aanslaat. Ik vertrouw hierbij op mijn gevoel, dan komt het altijd goed. Ouders willen ook graag fashion voor de kids. Duurzaamheid en kwaliteit geven de doorslag, maar als het dan ook nog fashionable is dan geeft dat zeker een meerwaarde. Afgelopen voorjaar hadden we het blauwe en roze camouflage siliconen SOS-bandje gelanceerd. Dat deze prints zo goed ontvangen werden hadden we niet verwacht. Ze waren in notime uitverkocht. Gelukkig konden we ze gauw weer aanvullen voor de zomervakantie.”

Altijd bereikbaar
“Mensen kopen een SOS-bandje voor diverse doeleinden. Niet alleen voor hun kind, maar soms ook voor volwassenen. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:
- Wanneer men een allergie heeft, zodat hulpverleners direct geïnformeerd zijn
- Als men medicijnen gebruikt die in noodsituaties van levensbelang zijn
- Voor tijdens het hardlopen, mocht er iets onverwachts gebeuren
- Wanneer iemand aan Alzheimer leidt en de weg naar huis niet meer vindt
- Als iemand op leeftijd niet gereanimeerd wenst te worden in een noodsituatie
- Tijdens bedrijfsuitjes, zodat men op vertoon van het bandje een drankje kan bestellen

Doordat we een tekst en telefoonnummer op de bandjes kunnen graveren, is er altijd iemand bereikbaar in een noodsituatie. De gravure is slijt- en watervast. Dat geeft een stukje zekerheid waar mensen behoefte aan hebben. Mijn zoon is inmiddels 7 jaar ouder en draagt nog altijd een SOS-armband van ID4ALL. Toen hij laatst in de veronderstelling was dat ik hem zou komen ophalen na de voetbaltraining, werd ik gebeld door een ouder van zijn club. Mijn zoon was mijn telefoonnummer vergeten, maar gelukkig stond deze op zijn polsbandje. Fijn dat het zo werkt!”