Siliconen bandje 202 mm Camouflage Blauw

Siliconen bandje camouflage met twee tekstregels (voor- en achterzijde). De tekst wordt scherp en onuitwisbaar gegraveerd.

Tip: Vermeld alleen de voornaam en het telefoonnummer met landnummer (+31/+32).

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,95
Voorbeeld

Productbeschrijving

Details

SOS bandjes zijn het item voor mensen die op zoek zijn naar een extra stukje zekerheid op reis. Mocht uw kind verdwaalt zijn dan is het fijn te weten dat omstanders contact met u kunnen leggen als zij uw kind gevonden hebben dankzij het SOS bandje wat uw kind om de pols heeft.

Dit bandje is gemaakt van stevig (zee-)watervast siliconen materiaal wat lijkt op rubber. Hierin kunnen wij aan de buitenzijde (voor- en achterzijde) tekst graveren. Dit zorgt voor een onuitwisbare tekst die goed te lezen blijft.
In de editor bovenin deze pagina heeft u de keuze voor één of twee stukken tekst welke aan respectievelijk de voor- en achterzijde van het bandje komen. In de meeste gevallen raden wij aan de voornaam van uw kind te kiezen tezamen het telefoonnummer waarmee u bereikbaar bent. Denkt u hierbij aan de landcode welke +31 voor Nederland is en +32 voor België.

Weet u zeker dat u de juiste maat voor u heeft?

Om de juiste maat te kunnen bepalen zult u de omtrek van de pols van uw kind moeten opmeten. Tel hier vervolgens 1cm tot 1.5cm bij op. Wellicht valt het getal wat hier uit komt tussen twee leverbare maten in. Mocht dit het geval zijn, kies dan de grootste van de twee maten. Een voorbeeld: u heeft de pols van uw kind opgemeten en komt op 13,5cm uit. 1cm meer, maakt 14,5cm. Als u dan in ons assortiment kijkt ziet u de maten 140mm (14cm) en 150mm (15cm) staan waar de 14,5cm precies tussen valt. Kies in dit geval dan voor 15cm en dus 150mm. Dit zou over de hand heen moeten gaan en goed om de pols moeten passen.

Extra informatie

Extra informatie

Lengte 202 mm