Siliconen SOS-bandjes € 4,95

De bandjes worden aan de buitenzijde (voor- en achterzijde) gegraveerd.
Meet de polsomtrek losjes maar zonder speling op en tel daar 1 cm (aansluitend) tot 2 cm (ruimer) bij op. 


Altijd bereikbaar

Ga je op vakantie of neem je je kind mee naar een festival, pretpark, strand of zwembad? Dan kan een SOS-armband van ID4ALL je geruststellen. Mocht je onverhoopt je kind uit het oog verliezen dan ben je immers altijd bereikbaar. De meeste kinderen vinden dit ook een fijne gedachte. Wist je dat deze armband met naam in vele kleuren en motieven te bestellen is?.


Stevig materiaal

Onze siliconen naam armbanden zijn gemaakt van een stevig en (zee-)watervast materiaal wat lijkt op rubber. Een comfortabel en betrouwbaar polsbandje voor je kind dus. We graveren zijn/haar naam en jouw telefoonnummer op de buitenzijde. Zo weten omstanders direct om wie het gaat en welk nummer men moet bellen.


Meer info

Deze siliconen SOS-polsbandjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar en volwassenen tot een polsomtrek van 202 mm. Bekijk ons aanbod en bepaal de juiste maat in de volgende stap.


Onze trendy lijn

Naast de siliconen variant die je hier ziet, leveren wij ook een zacht-geweven polyester variant. Mocht je hier interesse in hebben dan kan je deze pagina bezoeken: Trendy SOS Bandjes