Blauw

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina


Voor die extra zekerheid

SOS bandjes zijn het item voor mensen die op zoek zijn naar een extra stukje zekerheid op reis. Mocht uw kind verdwaalt zijn dan is het fijn te weten dat omstanders contact met u kunnen leggen als zij uw kind gevonden hebben dankzij het SOS bandje wat uw kind om de pols heeft. Wij leveren verscheidene soorten SOS bandjes en op deze pagina vindt u de variant gemaakt van siliconen. Dit is een stevig en (zee-)watervast materiaal welke lijkt op rubber. Hierin graveren wij aan de buitenzijde (voor- en achterzijde) tekst. In de meeste gevallen raden wij aan de voornaam van uw kind en het telefoonnummer waarmee bereikbaar bent te kiezen. Denkt u hierbij aan de landcode welke +31 voor Nederland is en +32 voor België. Doordat de tekst gegraveerd wordt, bent u er van verzekerd dat deze onuitwisbaar is.


De juiste maat bepalen

Om de juiste maat te kunnen bepalen zult u de omtrek van de pols van uw kind moeten opmeten. Tel hier vervolgens 1cm tot 1.5cm bij op. Wellicht valt het getal wat hier uit komt tussen twee leverbare maten in. Mocht dit het geval zijn, kies dan de grootste van de twee maten.
Een voorbeeld: u heeft de pols van uw kind opgemeten en komt op 13,5cm uit. 1cm meer, maakt 14,5cm. Als u dan in ons assortiment kijkt ziet u de maten 140mm (14cm) en 150mm (15cm) staan waar de 14,5cm precies tussen valt. Kies in dit geval dan voor 15cm en dus 150mm. Dit zou over de hand heen moeten gaan en goed om de pols moeten passen.


Over smaak valt niet te twisten

Wij leveren tien verschillende kleuren siliconen polsbandjes. Welke het beste bij uw kind past laten wij aan u over. Toch zijn er verschillende afwegingen die u kunt maken naast smaak. Zo zijn blauw en roze niet voor niets onze meest gekozen kleuren. Onze gravures zijn altijd goed te lezen, maar komen bij kleuren als roze, blauw, rood, groen en army het beste tot hun recht. Dit omdat deze goed leesbaar blijven in fel zonlicht.


Tips en trucjes

Om te voorkomen dat uw kind zelf het bandje af doet, adviseren wij het bandje om de arm te doen waarmee uw kind schrijft of dingen mee vast pakt.


Onze trendy lijn

Naast de siliconen variant welke u hier ziet, leveren wij ook een zachtgeweven polyester variant. Mocht u hier interesse in hebben dan raden wij u aan om deze pagina te bezoeken: Trendy SOS Bandjes