Lichtroze

Met deze lichtroze naam armband is jouw dochter super hip dit voorjaar. Combineer dit SOS-bandje met een paar bijpassende sneakers en jullie zijn helemaal klaar voor dat leuke festival of dagje park!

Wil je de juiste afmeting weten voor dit lichtroze naam armbandje met naam en telefoonnummer? Meet dan de polsomtrek van je kind op en tel daar 1 tot 1,5 cm bij op. Komt de afmeting uit tussen twee leverbare maten? Kies dan de grootste maat.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per paginaAltijd bereikbaar

Ga je op vakantie of neem je je kind mee naar een festival, pretpark, strand of zwembad? Dan kan een SOS-armband van ID4ALL je geruststellen. Mocht je onverhoopt je kind uit het oog verliezen dan ben je immers altijd bereikbaar. De meeste kinderen vinden dit ook een fijne gedachte. Wist je dat deze armband met naam in vele kleuren en motieven te bestellen is?.


Stevig materiaal

Onze siliconen naam armbanden zijn gemaakt van een stevig en (zee-)watervast materiaal wat lijkt op rubber. Een comfortabel en betrouwbaar polsbandje voor je kind dus. We graveren zijn/haar naam en jouw telefoonnummer op de buitenzijde. Zo weten omstanders direct om wie het gaat en welk nummer men moet bellen.


Meer info

Deze siliconen SOS-polsbandjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar en volwassenen tot een polsomtrek van 202 mm. Bekijk ons aanbod en bepaal de juiste maat in de volgende stap.


Onze trendy lijn

Naast de siliconen variant die je hier ziet, leveren wij ook een zacht-geweven polyester variant. Mocht je hier interesse in hebben dan kan je deze pagina bezoeken: Trendy SOS Bandjes