Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Trendy BandjesSOS TRENDY ARMBANDJE KOPEN BIJ ID4ALL

Wanneer je op vakantie gaat, erop uit of een dagje weg is het handig dat je kind een hip trendy SOS bandje bij zich draagt. Dit kan met een belangrijk gegeven erop zoals allergie, ziektebeeld, naam en telefoonnummer bijvoorbeeld.

Een hip trendy SOS bandje kan je zelf personaliseren! En met 2 icoontjes nog mooier te maken.

Je kan natuurlijk ook een SOS armbandje voor jezelf bestellen! De trendy SOS bandjes zijn gemaakt van zacht polyester en het plaatje waar je gegevens op kunnen is van aluminium. De SOS trendy bandjes van ID4ALL hebben een opvallende trendy print of een felle kleur. Ze passen bij het modebeeld van 2020!

TRENDY SOS BANDJES

Onze trendy bandjes kan je zelf personaliseren. Met naam en telefoonnummer voor je kind of jezelf of elke gewenste tekst op het armbandje laten graveren. Het assortiment van de trendy SOS armbandjes zijn in verschillende hippe prints en kleuren. Het is één maat bandje, je kunt het verstellen.

Trendy SOS bandjes worden gemaakt van polyester materiaal. Dit is handig voor sportende of spelende kinderen zodat ze er geen last van krijgen. Het is van een sterk, soepel en flexibel materiaal gemaakt. Onze trendy SOS bandjes zijn verkrijgbaar in meer dan 13 verschillende prints of kleuren.

Het SOS bandje is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld medische gegevens zoals: allergie, bloedgroep of donor info. ICE is een term die je kunt gebruiken op het bandje. Dit staat voor In Case of Emergency en is een internationaal begrip.