Trendy SOS-bandjes

Let op: maximale polsomtrek ongeveer 165mm, dus niet voor alle volwassenen.
Kijk voor meer informatie over de Trendy SOS bandjes onderaan de pagina

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina


Voor die extra zekerheid

Op zoek naar extra zekerheid op reis? Dan is een SOS bandje van ID4ALL een goede keuze. Mocht uw kind verdwalen dan is het fijn om te weten dat omstanders contact met u op kunnen nemen dankzij het SOS bandje om de pols. Zo kan snel weer van de reis verder genoten worden.


Wij leveren meerdere soorten bandjes en op deze pagina vindt u de Trendy lijn. Dit zijn zacht geweven polyester bandjes welke in lengte verstelbaar zijn. Aan het bandje zit een metalen plaatje waar wij meerdere regels tekst op kunnen graveren. Denkt u hierbij aan de naam van uw kind, een telefoonnummer waarmee u bereikbaar bent of medische informatie.
Omdat wij het metalen plaatje graveren bent u er van verzekerd dat de tekst onuitwisbaar is. Het bandje en plaatje zijn (zee-)watervast en kan dus bijvoorbeeld prima op het strand of in een zwembad gebruikt worden.


Voor ieder wat wils

Wij leveren tien verschillende trendy kleuren bandjes en twee verschillende kleuren metalen plaatjes. Gecombineerd met leuke afbeeldingen die u in onze editor kunt kiezen, zorgt er voor dat wij vast iets hebben wat u en/of uw kind leuk vindt.


Niet alleen handig voor uit het oog verloren kinderen

Is uw kind allergisch voor het een en ander, dan kan het handig zijn als hij of zij hier informatie over om de pols draagt. Zo kan bijvoorbeeld op schoolreis of een kinderfeestje er rekening mee worden gehouden. Vertel uw kind dat hij of zij het bandje moet laten zien als er gevraagd wordt wat hij of zij wil eten/drinken. Dit kan een hoop narigheid voorkomen. Al is het bandje natuurlijk geen vervanging voor het van te voren duidelijk aangeven.


Alleen voor kinderen?

Onze SOS bandjes zijn natuurlijk niet alleen voor kinderen geschikt en kunnen goed gedragen worden door volwassenen. Houdt u hier wel rekening mee dat de Trendy lijn een maximale pols omtrek van 165mm betreft. Dit kan voor sommigen beteken dat deze niet zal passen. Mocht u een grotere polsomtrek hebben, dan raden wij aan te kijken naar de siliconen variant. Deze gaan namelijk door tot 202mm omtrek. Link: Siliconen 202mm assortiment