Trendy SOS-bandjes

De maximale polsomtrek is ongeveer 165mm, daarmee niet geschikt voor alle volwassenen.

Uw selectie bevat geen producten

Geen producten gevonden.
Probeer uw selectie aan te passen.


Trendy en zekerheid

Gaat je kind op schoolreisje of neem je hem/haar mee op vakantie, naar een (pret)park, speeltuin, festival, strand of drukbezochte stad? Dan biedt een trendy SOS-bandje extra zekerheid. Mocht je kind verdwalen dan is het fijn om te weten dat omstanders contact met je op kunnen nemen dankzij het polsbandje van ID4ALL met de naam van je kind en het telefoonnummer van een ouder erop. Kies uit allerlei hippe kleuren en dessins en voeg een symbool naar keuze toe. One size fits all.


Stevig materiaal

Deze trendy SOS-armband is gemaakt van zacht geweven polyester materiaal en voelt prettig aan. Het is stevig materiaal en het is (zee)watervast. Omdat wij het metalen plaatje graveren ben je ervan verzekerd dat de tekst op het naambandje onuitwisbaar is. Je kunt kiezen uit een rood of blauw aluminium plaatje.


Meer info

Deze SOS-bandjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen met een polsomtrek tot 165 mm. Dit kan voor sommigen beteken dat deze niet zal passen. Mocht u een grotere polsomtrek hebben, dan raden wij aan te kijken naar de siliconen variant. Deze gaan namelijk door tot 202mm omtrek. Link: Siliconen assortiment


Bekijk ons aanbod en bepaal de juiste maat in de volgende stap..