Één moment geduld, we zijn uw opmaak aan het verwerken.

Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!
door de brievenbus,
thuisblijven niet nodig!
SOS bandjes vanaf € 4,95
Kies uit 50 unieke icoontjes!

Veelgestelde vragen


Wanneer komt mijn bestelling?

Wij verzenden op werkdagen van maandag t/m vrijdag via PostNL. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur betaald zijn, worden zelfde dag verzonden. Ook in de vakanties blijven wij geopend! De SOS armbandjes worden verzonden in een beschermende envelop. Thuisblijven is niet nodig.

Wij geven geen garanties voor bezorgmomenten van PostNL, ze bezorgen in Nederland van dinsdag t/m zaterdag. Meestal wordt de envelop de eerst volgende werkdag in je brievenbus bezorgd. Levering in België duurt langer, meestal 2-5 werkdagen omdat er in België nog maar 2 bezorgdagen per week zijn. De bezorgdagen zijn per woonplaats/regio verschillend, wij hebben geen invloed op de levertijd.

Wat zijn de verzendkosten?
Voor verzendingen binnen Nederland en België zijn de kosten € 1,95.

Zijn de SOS naambandjes BPA-vrij?
Ja, al onze veiligheidsbandjes zijn BPA-vrij. Aanvullen, siliconen en polyester materiaal geven zeer zelden een allergische reactie.

Ontvang ik een verzendbevestiging?
Je ontvangt na de betaling een factuur ter bevestiging. Wij verzenden op werkdagen van maandag t/m vrijdag via PostNL brievenbuspost. Een track- en trace is hierop niet van toepassing, je ontvangt daarom geen verzendbewijs.

Wat is de beste maatkeuze voor het ID-bandje?
De maatvoering is niet aan leeftijd verbonden. Voor de juiste polsomtrek van siliconen bandjes verwijzen we je naar ons maatadvies.
De Trendy bandjes zijn 20cm lang en kunnen gedragen worden tot een polsomtrek van maximaal 16.5 cm, ze zijn dus niet voor alle volwassenen geschikt.

Hoeveel karakters kunnen er op het SOS-armbandje?
Op de siliconen bandjes passen maximaal 16-18 karakters per tekstregel, afhankelijk van de lengte. De invoer wordt automatisch beperkt tot het maximale aantal is bereikt. De Trendy polsbandjes gaan tot 4 tekstregels.

Kortingscode?
Wanneer er een kortingsactie is, wordt deze gemeld op onze Social Media kanalen Instagram en Facebook. Helaas is het niet mogelijk om achteraf in aanmerking te komen voor een kortingsactie. Lees daarom voor het bestelproces of er lopende acties zijn.

Kan ik een ander lettertype kiezen?
We leveren de SOS armbandjes met één lettertype, het betreft een lettertype dat ook de kleine letters vrij groot weergeeft en strak van karakter is waardoor het duidelijk en snel te lezen is.

Kan de tekst op de armbandjes in een kleur?
Al onze armbandjes en ID-Tags worden onuitwisbaar gegraveerd en niet met gekleurde inkt bedrukt.

Kan ik ook karakters met een umlaut of accent kiezen?
Ja, je kan “alt-code” karakters toevoegen. Op het internet kan je de alt codes vinden voor de nodige karakters en tekens.

Icoontjes kiezen?
Je kan icoontjes kiezen uit ons assortiment. Je kan bij de siliconen naambandjes zelf het aantal icoontjes willekeurig bepalen. Bij de Trendy polsbandjes kan je maximaal 2 icoontje kiezen en verslepen.

Duurzaamheid en kwaliteit?
De siliconen SOS armbandjes zijn BPA vrij, van stevig buigzaam siliconen en de stoffen varianten zijn van zacht geweven polyester. Voor duurzaam gebruik, adviseren wij het armbandje te rollen over de pols, zodat het uitrekken tot een minium beperkt. Bij dagelijks gebruik, of door veelvuldig contact met water en zand kan het bandje slijten.

Kan ik een groter aantal ID-armbandjes bestellen?
Mail ons op info@id4all.eu en we denken graag met je mee.

Terugkeren naar de shop?
ID4all armbandjes.