Veelgestelde vragen SOS armbandjes

 
 

 

Wanneer worden de bandjes geleverd?

Bestellingen die op werkdagen, ook in de vakantieperiodes, voor 15:00 uur bij ons binnen komen en betaald zijn worden diezelfde dag nog uitgeleverd per post. In de meeste gevallen heb je de SOS bandjes dan de volgende dag in huis maar de post kan er soms wat langer over doen.

 

Wat is de beste maatkeuze voor het id-bandje?

Je kiest bij siliconen bandjes de beste maat door de omtrek van de pols aansluitend (niet strak of met speling) te meten en er 1 á 2 cm bij op te tellen. Voor grotere kinderen en volwassen mag er wat meer ruimte worden gerekend vanwege de handgrootte.
De Trendy bandjes zijn 20cm lang en kunnen gedragen worden tot een polsomtrek van maximaal 16.5 cm, ze zijn dus niet voor alle volwassenen geschikt.

 

Hoeveel karakters kunnen er op het SOS-armbandje?

Dat is bij siliconen armbandjes afhankelijk van de grootte van het bandje, de editor laat per omtrek een maximaal aantal karakters toe. Hoofdletters nemen meer plaats in waardoor er minder karakters geplaatst kunnen worden.

 

Wat kan ik het beste vermelden op de armband?

Je kan het beste enkel de voornaam en het telefoon nummer voorzien van het landnummer (+31/+32) laten graveren.

 

Kan ik een ander lettertype kiezen?

We leveren de SOS armbandjes met één lettertype, het betreft een lettertype dat ook de kleine letters vrij groot weergeeft en strak van karakter is waardoor het duidelijk en snel te lezen is.

 

Hoe weet ik de tekstgrootte van de opmaak?

De teksthoogte bij siliconen bandjes is ongeveer 6 mm (hoofdletters) wat niet overdreven groot staat en toch duidelijk leesbaar is. De teksthoogte bij de Trendy bandjes is ongeveer 3mm hoog.

 

Kan ik ook karakters met een umlaut of accent kiezen?

Ja, je kan “alt-code” karakters toevoegen. Op het internet kan je de alt codes vinden voor de nodige karakters en tekens.

 

Kunnen de ID-bandjes tegen water en zo?

Ja, de ID-bandjes kunnen tegen (zee-)water en mogen mee gewassen worden in de douche en wasmachine.

 

Ik wil graag een groter aantal ID-armbandjes bestellen, kan dat?

Dat kan zeker, mail ons op [email protected] we zullen snel een voorstel terug mailen. Uiteraard helpen we ook met de opmaak.

 

Ik kan het gewenste ontwerp niet opmaken?

Neem contact op via email, wij zullen het ontwerp voor je opmaken en ter beoordeling mailen.